HABERLER  »  Halil Kale Fen Lisesi Tutuşun Geleceğe Ekibi'nden Başkan Aydın'a Ziyaret

Halil Kale Fen Lisesi Tutuşun Geleceğe Ekibi'nden Başkan Aydın'a Ziyaret

3 Haziran 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın'a, Halil Kale Fen Lisesi'nden ziyaret.
Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi 'Tutuşun Geleceğe' ekibi, 7 Haziran'da Dağmarmara Niyazi Üzmez İlköğretim Okulu'nda düzenleyecek oldukları sosyal yardım projesi ile ilgili olarak, Okul Müdürü Hasan Tanrıkulu, ekip temsilcileri Mert Çalış ve Berkay Orhan ile TUTSO Meclis Başkan Vekili Tamer Çalış'la birlikte, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti.
Yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı bilgilendiren ekip, çalışmaları için destek istedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın, bu tür projelere her zaman destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini belirterek, projede yer alan herkese bu duyarlılıkları için teşekkür etti.