HABERLER  »  HALİL KALE FEN LİSESİ MÜDÜRÜ TAHSİN BOZKURT DAN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ

HALİL KALE FEN LİSESİ MÜDÜRÜ TAHSİN BOZKURT DAN ODAMIZA VEDA ZİYARETİ

05.01.2017 - Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi’nin kurucu müdürü olan Turgutlu’nun sevilen eğitimcisi Tahsin Bozkurt ve öğrencileri Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret etti.

Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Tahsin Bozkurt, “15 Ocak 2017 tarihinde emekli olmak için başvuruda bulundum. Bu zaman zarfı içerisinde bu okula Turgutlu halkının verdiği emeği hiç unutmadım. Okulumuzun başarılı olmasında hep birlikte emek verdik. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak verdiğiniz desteklere çok teşekkür ederim. Bu okulda 22 yıllık müdürlük yapmam ve okulumuzu Türkiye’de başarılarıyla bilinen bir okul haline getirmem de desteklerini esirgemeyen Başkanımız Faruk Aydın’ a da sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, “ Turgutlu’muzun güzide okulu Halil Kale Fen Lisesini Türkiye’nin gururu haline getiren çalışkan, özverili, değerli hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Halil Kale Fen Lisesi denildiğinde herkesin gıpta ile baktığı bir okul varsa bunun mimarlarından biri ve en önemlisi Tahsin hocamızdır. Bizler de elimizden geldiğince destek olmaya gayret ettik.  Emeklerinden dolayı kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Hocama da bundan sonraki hayatında başarılar dilerim” dedi.

Ziyaret sırasında Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi Müdürü Tahsin Bozkurt, Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’a ziyaretin anısına kitap hediye etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası