HABERLER  »  Hackathon 2021 Yarışmasına katılacak Öğrencilerinden Başkan Aydın'a Ziyaret

Hackathon 2021 Yarışmasına katılacak Öğrencilerinden Başkan Aydın'a Ziyaret

30 Kasım 2021 -
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencileri, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın'ı  ziyaret etti.
3 - 4 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak olan,  30 saat sürecek "Hackathon 2021" yarışmasına TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı davet eden öğrenciler, yarışma hakkında bilgi verdi.
Manisa CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencileri Hüseyin Erkan Arık, Burak İmdat ve Selcan Atak proje ile ilgili olarak "3 Aralık Cuma günü saat 12.00'de başlayacak olan yarışma 4 Aralık Cumartesi günü saat 18.00'de sona erecek. 30 saat sürecek olan yarışmada 3-5 kişilik ekipler halinde yarışılacak. Yarışmanın amacı ülke ekonomisine, ülke ihracatına, üretime veya yerel işletmelere fayda sağlayacak bir fikir bulup, bu fikri hayata döken bir demo proje geliştirmek" olduğunu belirttiler.
Ülke ekonomisine katkı sağlayacak olan hertürlü projenin geliştirilmesi ve hazırlanmasında öğrencilerin yanlarında olduklarını belirten TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın, "TUTSO olarak Manisa CBÜ ile birlikte güzel çalışmalara imza atıyoruz. Teknoloji Fakültemizin akademisyen ve öğrencileriyle birlikte sürekli görüşmeler yaparak, hem ülkemiz hemde üyelerimize faydalı olabilecek projelerin geliştirilmesi için çalışıyoruz. Bu nazik ziyaretleri için mühendislik öğrencilerimize teşekkür ediyorum ve yarışmada başarılar diliyorum" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası