HABERLER  »  HABİL KANOĞLU NUNDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HABİL KANOĞLU NUNDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

13.06.2018 - Görev değişikliği nedeniyle Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü görevinden ayrılacak olan Habil Kanoğlu, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, “Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü geçen yılın Mart ayında başladığı faaliyetini başarıyla yürütmektedir. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizimde içerisinde bulunduğumuz faaliyetler gerçekleştirdik. Sayın Müdürüm Habil Bey, çok tecrübeli, çalışkan ve başarılı bir kurum müdürü olarak kısa sürede Denetimli Serbestlik Müdürlüğünü işlevsel bir kurum haline getirmiştir. Kendisine bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kanoğlu, “Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü olarak bugüne kadar yaptığımız faaliyetlerde desteğini esirgemeyen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasına ve Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a çok teşekkür ediyorum” dedi.