HABERLER  »  GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNE ÖNCÜLÜĞÜMÜZ DEVAM EDİYOR

GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİNE ÖNCÜLÜĞÜMÜZ DEVAM EDİYOR

12.03.2018 - Odamız ev sahipliğinde, KOSGEB Manisa Müdürlüğü tarafından açılan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri devam ediyor.  

Bölgemizde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 12 Mart Pazartesi günü başlayan Uygulamalı Girişimcilik eğitim programı 16 Mart 2018 tarihinde sona erecektir.  Şubat ayı itibariyle her ay bir eğitim düşünülerek başlayan eğitimlere başvurular devam etmektedir. Eğitime katılmayı düşünen girişimci adaylarının Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası KOSGEB Temsilciliğine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kobi Uzmanı Hüsamettin Çay tarafından verilen eğitimlerde yeni girişimci adaylarına; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve ögeleri, iş planı ögelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları, iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar konuları anlatılmaktadır. 

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, girişimcilik ile ilgili yaptığı değerlendirme de; “Girişimcilik, işsizlik sorununa önemli bir çözüm olanağı sunduğu gibi ayrıca ekonomik büyümenin önemli bileşenidir. Girişimcilik ülke ekonomisine doğrudan etki eder ve büyümesini sağlar. Bu nedenle girişimcilik eğitimlerine desteğimiz devam edecektir” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası