HABERLER  »  GİRİŞİMCİLERİMİZİN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

GİRİŞİMCİLERİMİZİN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

21.01.2015 - Odamız tarafından, İŞKUR desteği ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 11 Ocak Pazartesi günü başlayan 70 saatlik Uygulamalı Girişimcilik eğitim programı 21 Ocak 2016 tarihinde sona erdi.

Eğitmen Utku Yılmazer tarafından verilen KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 24 girişimcimiz, kurul onayı aldıktan sonra 50 bin hibe ve 100 bin geri ödemeli destek almaya hak kazandılar.
Girişimciliğe verdiğimiz önemi bir eğitimle daha taçlandırdıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Oda olarak girişimciliğe verdiğimiz destekler devam edecektir. Girişimcilik ülke ekonomimizin gelişmesi ve büyümesi için olmazsa olmazımızdır” dedi.