HABERLER  »  GİRİŞİMCİLERİMİZ SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI

GİRİŞİMCİLERİMİZ SERTİFİKALARINI TÖRENLE ALDI

28.12.2017 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlemiş olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan girişimci adaylarına belgeleri törenle verildi.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası  Meclis Toplantı Salonunda yapılan sertifika törenine, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı  İskender Tunç, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Selçuk Gökçe, Turgutlu Ağır Ceza  Mahkemesi Başkanı Hasan Çay, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Odamız Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Ahmetli Meslek Okulu Müdürü Murat Şahin, Baro Temsilcisi, KOSGEB temsilcisi  ve girişimciler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, “Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlemiş olduğumuz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan girişimci adaylarımızın sertifika törenine hoş geldiniz. 

Bugüne kadar 800’e yakın kişiye girişimcilik eğitimi verdik. Eğitime katılımları belirlerken; yaş, cinsiyet, şehir ayrımı yapmaksızın, girişimci olmak isteyene imkanlarımız dahilinde her zaman destek olduk. Bundan sonra da aynı heves ve iştahla buna devam edeceğiz. 2018 yılı için hedefimiz her aya bir eğitim programı koyarak, girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak. 

Turgutlu Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün denetimli serbestlik altında bulunan hükümlülerin topluma tekrar kazandırılması çalışmaları kapsamında yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri çalışmaları kapsamında girişimcilik eğitimi açtık. Eğitime katılarak, başarıyla tamamlayanlara da bugün sertifikalarını hayırlısıyla teslim edeceğiz. 

Dileğim bugün burada sertifikalarını alan tüm girişimcilerimiz düşündükleri projeleri hayata geçirip işyerlerini açsınlar ve KOSGEB’in yeni iş yeri açanlara verdiği,  50 bin hibe ve 100 bin geri ödemeli desteklerinden yararlansınlar. Desteklerden yararlandıktan sonra da önce yerelimizin sonra da ülkemizin ekonomisine katkı sağlasınlar.

Tüm girişimci adaylarımıza açacakları işyerlerinin hayırlı olmasını temenni eder, iş hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Protokol üyelerinin konuşmalarının akabinde, belge almaya hak kazanan girişimcilere sertifikaları takdim edilerek tören sona erdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası