HABERLER  »  GİRİŞİMCİLERİMİZ İŞ YERLERİNİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR

GİRİŞİMCİLERİMİZ İŞ YERLERİNİ AÇMAYA DEVAM EDİYOR

Haziran 2015- Odamız tarafından düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan girişimcilerimiz iş yerlerini açmaya devam ediyor.

KOSGEB’  in yeni iş yeri açan girişimcilere verdiği 30 bin hibe ve 70 bin geri ödemeli destekten faydanabilmeleri için 70 saatlik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi almaları gerekmektedir. Odamız girişimcileri desteklemek için bugüne kadar 14 defa girişimcilik eğitimi verdi.

Odamızın geçen aylarda açmış olduğu KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerini başarıyla tamamlayan girişimcilerimiz;  Limon Cafe sahibi Özlem Özceylan, Safir Güzellik Salonu sahibi Ebru Duran ve Vizyon İletişim sahibi Ali Hürlü  iş yerlerinin açılışı yaptılar.

Yeni iş yeri açan girişimcilerimize iş hayatlarında başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘oda olarak ülkemizin ve ilçemizin ekonomisinin dinamiğini oluşturan girişimcilere verdiğimiz eğitimler devam edecektir’ dedi.