HABERLER  »  GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ HASAN ÇEBİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ HASAN ÇEBİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret etti.
Manisa'nın tarımsal üretim potansiyeli ve ülke tarımı içerisindeki yerinden bahseden Çebi,   Manisa; bereketli toprakları, uygun iklimi ve coğrafi konumuyla bitkisel ve hayvansal üretimde üreticilerimiz için büyük avantajlar içerir. Bu avantajları iyi değerlendiren üreticilerimiz 513.975,7 hektar tarım alanında üretilen birçok üründe ortalamanın üzerinde verim alabilmektedir. İlimiz kurutmalık üzüm, sofralık üzüm ve tütün üretiminde ülke birincisi, kiraz ve ceviz üretiminde ülke ikincisi, zeytin, yumurta ve tavuk eti üretiminde ise ülke üçüncüsü konumundadır. Bu değerli toprakların verimini artırmak için çalışmalarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. 
 Önümüzdeki dönemlerde yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Hasan Çebi, Mayıs ayında ilimizde Gıda Tarım ve Hayvancılıkla ilgili ürün bazlı arama konferanslarına  başlayacaklarını söyledi. Bu sayede mevcutların iyileştirileceğini ve eksiklerin tespit edilip giderileceğini belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ilçemizin gelişmesi için yapılacak olan her çalışmanın yanında olacaklarını belirtti. Göreve geldiğimiz günden beri ilçemize katma değer sağlayacak her türlü faaliyete destek verdiklerini söyleyen Aydın, ‘bizim amacımız evrak alan veren kurum olmaktan ziyade öncelikle ilçemiz ve bu eksende bölgemizin kalkınmasıdır’ dedi.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası