HABERLER  »  GELENEKSEL GIDA YARDIM PAKETLERİ TUTSO TARAFINDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI

GELENEKSEL GIDA YARDIM PAKETLERİ TUTSO TARAFINDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI

GELENEKSEL GIDA YARDIM PAKETLERİ TUTSO TARAFINDAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILDI.


Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından  gönderilen 35.000.-TL karşılığında Pirinç, Kuru Fasulye, Çay,Şeker Ayçiçeği yağı,Un,Makarna ve çorbadan oluşan  1040 adet gıda yardım paketini TUTSO meclis üyeleri ve muhtarlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Turgutlu TSO Başkanı Faruk AYDIN, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından gönderilen yardım karşılığında oluşturduğumuz gıda paketlerini muhtarlarımız ve meclis üyelerimiz vasıtası ile yardıma muhtaç ailelere ulaştırdık. Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere destek olmanın sofralarına ufacık bir katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Geleneksel hale gelen bu yardım dolayısı ile dağıtıma vesile olan TOBB yönetim kuruluna şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Önümüzdeki günlerde yeni Eğitim dönemi başlıyor bu nedenle eğitim dönemi içersinde yardıma muhtaç öğrencilerimize ayakkabı ve giyim yardımı yapacağız. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim yardımlarımızda ağırlığı ilköğretim okullarına vereceğiz. Bu vesile ile Tüm İslam aleminin ve üyelerimizin mübarek ramazanını kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası