HABERLER  »  GARNİZON KOMUTANI BİNBAŞI ÖMER HAŞİM OLGUN’A VEDA YEMEĞİ

GARNİZON KOMUTANI BİNBAŞI ÖMER HAŞİM OLGUN’A VEDA YEMEĞİ

23.12.2016 - Turgutlu’da yaklaşık 3 yıldır garnizon komutanlığı görevini yerine getiren Per. Binbaşı Ömer Haşim Olgun Genel Kurmay Başkanlığını Personel dairesine tayin edilmesi üzerine Turgutlu’da onuruna verilen veda yemeğiyle Ankara’ya uğurlandı.

Özdilek AVM’de düzenlenen uğurlama yemeğine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan başta olmak üzere Odamı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte  ilçemiz kurum amirleri ve pek çok davetli katıldı.

Uğurlama yemeğinde bir konuşma yapan Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, “Ömer Haşim Komutanımız Turgutlu’da ne kadar sevildiğini görüyorsunuz, Turgutlu’da Garnizon komutanı olarak görev yaptığı süre içersinde tam bir vatansever, vatanına, milletine, bayrağına bağlı biri olduğunu özellikle 15 Temmuz darbe girişimi gecesi gördük. 15 Temmuz Gecesi bu komutanımız devletine milletine bağlığını göstererek paralelci vatan hainlerine karşı dik duruş gösteren bir komutan, bu gece bu vatan sevdalısı komutanımızı buradan Ankara’ya yeni görevine göndermek için geldiniz, Ömer Haşim Komutanımızın yeni görevi hayırlı olsun, başarılarının devamını diliyorum. Birlik berberliğimizin daim olmasını diliyorum, Turgutlulular adına komutana bir hakkımız geçmişse onu da helal ediyoruz dedi.

Turgutlu’dan Ankara’ya atanan Binbaşı Ömer Haşim Olgun, “Bu gece burada sizlerle olmaktan çok mutluyum, burada görev yaptığım süre içerisinde sizlerle uyum içerisinde olduk, vatanımız ve şehrimiz için elimizden geleni yapmaya çalıştım. Görev yaptığım süre içerisinde size olan hakkımı helal ediyorum sizinde hakkınızı helal etmenizi diliyorum” dedi



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası