HABERLER  »  Başkan Aydın, Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Başkan Aydın, Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

29 Ekim 2020 - 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Başkanı Faruk Aydın, yayımladığı mesajla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. 
Aydın, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözüyle temelini belirlediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’inci yıldönümü kutlu olsun" dedi.
TUTSO Başkanı Faruk Aydın mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyor, Tüm milletimizin cumhuriyet bayramını gururla kutluyoruz. 29 Ekim 1923 tarihimizin en önemli en gururlu günlerinden birisidir. Milletimize en çok yakışan yönetim biçimi olduğuna inandığımız Cumhuriyetimizin ilan edildiği bu tarih aslında, içerisinde büyük destansı bir kurtuluş mücadelesini, işgal kuvvetlerine karşı, cephelerde canları pahasına çarpışan gençlerimizin, askerlerimizin kahramanlıklarını, bu milletin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini, azmi, kararlılığı daha pek çok şeyi barındırır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ’Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir’ sözüyle temelini belirlediği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’inci yıldönümü kutlu olsun" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası