HABERLER  »  FARUK AYDIN, TOBB TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEYİNE SEÇİLDİ

FARUK AYDIN, TOBB TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEYİNE SEÇİLDİ

15.05.2018 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'ndeki 74. Genel Kurul'da yapılan seçimde, geçerli oyların tamamını alarak 4 yıl süreyle TOBB Başkanı oldu. Genel kurulda Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi üyeliğine seçildi.

Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi, bağlı Ticaret ve Sanayi Odalarından gelen konuları ele alarak teklif ve görüş şeklinde TOBB Yönetim Kurulu'na sunmak, iktisadi raporları, mevzuat değişikliklerine ilişkin kararları gözden geçirmek, temsil ettikleri Odaların ve kesimin ekonomik sorunlarıyla ilgili araştırmalar yapmak, Odaların koordinasyon ve gelişimlerini gözetmek gibi görevleri yürütüyor. 

Turgutlu’muz için çok önemli bir görev üstlendiklerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “TOBB gibi ekonomik hayatın nabzının attığı bir kuruluşun en önemli organlarından biri olan Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyine seçilmiş bulunmaktayız. Konsey üyeliği görevini layıkıyla yerine getirmek için bugüne kadar olduğu gibi var gücümüzle çalışacağız. Turgutlu’nun idari yapısı ilçe statüsündedir fakat ülke ekonomisine kattığı değer pek çok ilden fazladır. TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyinde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak yer almamızın verdiği gurur ile Turgutlu’muza değer katan faaliyetlerde yer almaya devam edeceğiz. Turgutlu’muzun ve üyelerimizin ihtiyaçlarının ve problemlerinin üst makamlara daha hızlı iletilmesi açısından bu görevin yeri önemlidir” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası