HABERLER  »  ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

12.10.2018 - Bilindiği üzere Hükümetimiz tarafından Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde, enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülke genelinde ''İndirim Kampanyası'' başlatılmıştır.

Bu kapsamda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği organizasyonuyla Türkiye genelinde yapılacak bir çalışmayla,  ekli listede Tüketici Fiyat Endeksinde bulunan ürünlere yönelik üretim gerçekleştiren ve/veya bu ürünlerin ticaretini yapan, asgari 3 ay süreyle en az %10 oranında indirim yaparak kampanyaya katılmak isteyen firmalarımızın belirlenmesi amaçlanmaktadır.

İmalat sanayiye yönelik ekli listede yer alan ürünlerin üretimini yapan ve indirim yaparak kampanyaya katılacağını bildirmek isteyen firmalarımızın ekte yer alan formu doldurarak en geç 19 Ekim 2018 Cuma gününe kadar odamıza ([email protected] mail adresine veya 3137019 faks numarasına) ulaştırması gerekmektedir.

Katılım Formu İçin Tıklayınız.
Ürün Listesi İçin Tıklayınız.