HABERLER  »  ENERJİ GÜNEŞTİR PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

ENERJİ GÜNEŞTİR PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

Odamız tarafından Şubat ayında hazırlanarak, Zafer Kalkınma Ajansı’ na sunulan “Enerji Güneştir” projemiz, Ajans’ ın 30.04.2014 tarih ve 2014 – 04 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında kabul edilerek desteklenmeye hak kazanmıştır.

            Projemiz dâhilinde Odamız Hizmet Binasının enerji ihtiyacı güneşten elde edilecek, bu sayede hem yüksek teknoloji kullanılacak hem de Ülke ekonomisine katkı sağlanacaktır. Toplam 313.068,00 TL maliyeti olan projenin %50 si Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecektir.

            Konuyla ilgili açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN; “Enerji Güneştir” projemizin desteklenmeye hak kazanmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti. Projemiz sayesinde Odamıza orta ve uzun vadede ekonomik katkı sağlayacak aynı zamanda enerji verimliliği ve alternatif enerji kaynakları konusunda bölgemizde farkındalık yaratacak bir projeyi hayata geçirmek için önümüzdeki haftalarda Ajansımızla destek sözleşmesi imzalanacağını bildirdi.

            AYDIN; “Odamızın projesi ile beraber aynı dönemde başlayan Rekabetçi Kobi Mali Destek Programında ise Odamız üyesi 2 firma asil, 1 firmamız ise yedek listede projelerini Ajansımıza kabul ettirmişlerdir. Asil listede yer alan Ege Redüktör Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. ile Yakamoz Sirke Fermantasyon Ürünleri Gıda Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şti. ve yedek listede yer alan Azim-Tav Makine Hayvancılık Gıda İnşaat Nakliye San. ve Tic. Ltd. Şirketlerini de tebrik ediyorum.” Dedi.

            Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlçemizde oluşan proje kültürünün daha yaygın hale gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz diyen AYDIN; Bölgemizin kalkınmasında en önemli aktörlerden bir olan Zafer Kalkınma Ajansı ve yetkililerine teşekkür etti. 



ENERJİ GÜNEŞTİR PROJEMİZ KABUL EDİLDİ

Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası