HABERLER  »  TUTSO'dan Turgutlu'daki Elektrik Kesintilerine Tepki

TUTSO'dan Turgutlu'daki Elektrik Kesintilerine Tepki

25 Haziran 2024 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Meclis ve Yönetim Kurulu, ilçe genelinde yaşanan elektrik sorunlarına tepki göstererek yüklenici firmayı gerekli çalışmaları yapmaya davet etti.
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde yaşanan elektrik sıkıntısı nedeniyle özellikle sanayici, esnaf ve vatandaşların büyük sorunlar, birçok işletmenin ise maddi kayıplar yaşadığı belirtilerek, sorumluların biran önce gerekli alt yapı çalışmalarını yapması gerektiği vurgulanarak bölge milletvekillerine çağrıda bulunuldu.
AYDIN “ÇÖZÜM BULACAK BİR YETKİLİ ATANSIN”
Yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak Turgutlu’da muhatap bulamadıklarını belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “Turgutlu’da yaşanan bu sıkıntılarla ilgili olarak derdimizi anlatabileceğimiz, sorumlu yetkili bir insan yok. Bu konuda büyük bir sıkıntı var. Firma kendi alacağına geldiğinde anında gelip, elektriği kesiyor ve gidiyor. Ama kullanıcıların mağduriyetleri konusunda hiçbir şekilde derdinizi anlatamıyorsunuz. Bu da ilçemiz için büyük bir sıkıntı. Bu konuya mutlaka el atılması lazım. Bizim üyelerimiz, sanayicilerimiz, esnaflarımız ve vatandaşlarımız mağdur durumdalar. Sanayide, konutta, tarımda her yerde elektrik var. Elektriksiz hiçbir şey olmuyor. Sanayicilerimiz yaşanan sıkıntılardan dolayı mağdur, esnafımız mağdur. Zaten sıkıntılı olan bir dönemde, bir de elektrik kesintisinden dolayı yaşanan


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası