HABERLER  »  EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI TOPLANTISINDA YER ALDIK

EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI TOPLANTISINDA YER ALDIK

21.11.2017 - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın da katıldığı, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 23. Yürütme Kurulu Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, EİT TSO ve Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu Başkanı Zubair Tufail, İran Ticaret, Sanayiler, Madenler ve Tarım Odası Başkanı Gholamhossein Shafei ve EİT Genel Sekreter Yardımcısı Kanan Nazarov’un da katılımıyla TOBB İkiz Kuleler’de yapıldı.

Toplantıyla ilgili edinimlerini paylaşan Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Ticaret ve Sanayi Odası (EİT TSO) 23. Yürütme Kurulu Toplantısı’nın ülkelerin uluslar arası iş bilirliğini geliştirmesi ve rekabetçi piyasa içerisinde ticaretin artırılması açısından önemli olduğunu söyledi.