HABERLER  »  EĞİTİM YARDIMLARIMIZ SAHİPLERİNE ULAŞTI

EĞİTİM YARDIMLARIMIZ SAHİPLERİNE ULAŞTI

02.10.2018 - Odamız tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere bu eğitim öğretim yılında da ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza gönderilen 40 bin liralık eğitim yardımı; ayakkabı ve kıyafet olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

Eğitime desteğimiz sürecek

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, sosyal sorumluluk gereği kurum olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmeyi her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirterek bu yılda bine yakın öğrenciye yardımda bulunduklarını söyledi.

Aydın, “Birliğimiz finansörlüğünde müdürlerimiz aracılığıyla yaptığımız dağıtımlar sırasında öğrencilerin gözlerinde gördüğümüz ışık, yüzündeki mutluluk bizleri çok mutlu etti. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize başarı, ülkemize de hayırlar getirmesini dilerim” dedi.