HABERLER  »  EGE BÖLGESİ ODA VE BORSA BAŞKANLARI TOBB’DA YAPILAN BÖLGE TOPLANTISINDA BULUŞTU

EGE BÖLGESİ ODA VE BORSA BAŞKANLARI TOBB’DA YAPILAN BÖLGE TOPLANTISINDA BULUŞTU

22.12.2016 -  TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliği ve başkanlığında TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleşen Ege bölgesi istişare toplantısına odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Genel Sekreter Nevzat Avcı iştirak ettiler. 

Hisarcıklıoğlu yaptığı açılış konuşmada terör saldırılarına işaret ederek, zor günlerden geçerken birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.Hisarcıklıoğlu, “Camia olarak tam dayanışma içinde olmalıyız. Bir ve beraber olma günündeyiz. Dünya görüşü, fikri, zikri ne olursa olsun birlikte hareket etmeliyiz” dedi. Oda ve borsaların faaliyetlerine ilişkin “Bu odalar ne iş yapıyor?” şeklinde bir algı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, üyeleri için yaptıkları çok sayıda hizmet bulunduğunu ifade etti. “Oda ve borsalar üyeleri için o kadar çok şey yapıyor ki, bunları mutlaka kamuoyu ve üyelerimizle paylaşmalı ve anlatmalıyız” diyen Hisarcıklıoğlu, özellikle medya aracılığıyla oda ve borsaların sunduğu imkânlarının tüm üyelere detaylıca anlatılmasını ve bunlardan istifade edilmesini istedi.

Toplantıda, başvuruları başlayan Nefes Kredisi hakkında bilgilendirmede bulunulurken,  Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular istişare edildi. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi(MEYBEM)’ne ilişkin sunumlar yapıldı.

Toplantı’da söz alan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın Nefes kredisi ,KOSGEB sıfır faizli kredi ile ilgili üyelerimizden aldığımız geri bildirimler ve Sanayici üyelerimizin sorunları ile ilgili bir konuşma yaptı.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası