HABERLER  »  DIŞ TİCARET EĞİTİMİMİZ TAMAMLANDI

DIŞ TİCARET EĞİTİMİMİZ TAMAMLANDI

27.09.2019 - Odamızın, Zafer Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen projesi Dış Ticaret İstihbarat Kanalları Eğitimi tamamlandı.

Dr. Özgür Başlangıç tarafından 2 gün süren eğitimde; Dış Ticarette Temel Kavramlar, İhracat Sanatı, INCOTERMS-Teslim Şekilleri, Ödeme Yöntemleri,  Dış Pazarlara Giriş, Hedef Pazarlar, Potansiyel Alıcılar, Dış Pazarlarda İstihbarat gibi önemli kavramlar işlendi. 

Dış Ticaret eğitimlerinin önemine değinen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Ekonominin gelişebilmesi ve daha hızlı yol kat edebilmesi için ihracat önemli bir sanattır. Bizlerde işletmelerimizin kendilerini daha da geliştirmeleri ve eksiklerini kapatmaları noktasında 2 tam gün boyunca Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle Dış Ticaret İstihbarat Kanalları eğitimi düzenledik. Bu eğitim programıyla üyelerimizin çeşitli bilgi bankalarını kullanarak ürünleri için en uygun pazarları tespit etmelerine, pazardaki rekabet koşullarını analiz edebilmelerine, pazardaki rakip firmalar ve müşteriler hakkında bilgi toplayabilmelerine yardımcı olmayı hedefledik. Bu eğitimin gerçekleşmesinde bizlere destek veren Zafer Kalkınma Ajansına teşekkür ediyorum. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihracat konusunda faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası