HABERLER  »  CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den TUTSO'ya Ziyaret

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den TUTSO'ya Ziyaret

16 Ocak 2021 Cumartesi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TUTSO) ziyaret etti.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı makamında ziyaret etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e bilgi veren TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odaya kayıtlı üyelerin isteklerini ve yaşadıkları sıkıntıları ileterek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TUTSO'nun çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, başta esnaf ve işletmelerim istekleri ve şikayetleri konusunda aralıksız olarak çalıştıklarını belirtti.
Ziyarette CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Oğuz, CHP Ahmetli İlçe Başkanı Halil Buran ile TUTSO Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.