HABERLER  »  Chef Kasap Ahmet'in Yeni Şubesinin açılışına Katıldık

Chef Kasap Ahmet'in Yeni Şubesinin açılışına Katıldık

11 Ekim 2021 -
Turgutlu'da gıda sektöründe hizmet veren Ahmet Ağral'ın, ilçe merkezinde hizmete soktuğu yeni şubesi 'Chef Kasap Ahmet'in açılışı gerçekleştirildi.
Açılışa Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Harun Tutak, İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcıları Fırat Honaz ve Ahmet Daşkan, Turgutlu Fırıncılar Odası Başkanı Şahin Ek ve seçkin davetliler katıldı.
Yeni şubesinin Ahmet Ağral'a hayırlı olmasını dileyen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, bol kazançlar dileyerek katılımcılarla birlikte açılış kurdelasını kesti.