HABERLER  »  Cengiz Ergün'den TUTSO'ya Ziyaret

Cengiz Ergün'den TUTSO'ya Ziyaret

12 Şubat 2024 -
Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, TUTSO'yu ziyaret etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ile yönetim kurulu ve Meclis üyelerini ziyaret eden Cengiz Ergün, TUTSO'da ilçedeki Esnaf Odası Başkanlarıyla da bir toplantı gerçekleştirdi.
Cengiz Ergün'ü TUTSO'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, yaptıkları hizmetler için teşekkür etti.
Aydın "önümüzdeki günlerde yerel seçimlerimiz var. Bu yerel seçimlerimizde parti değil, biliyorsunuz ki kişi çok önemlidir. Turgutlumuzda, bizim meclisimizden, bizim çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz Yunus Oğan kardeşimizin çıkması bizleri çok sevindirdi. TUTSO'da bizim bir sözümüz var, siyasetçi girer ama siyaset giremez. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün beyde çok güzel çalışmalara imza attı. Kendisine yaptığı hizmeler için bir kez daha teşekkür ediyorum. Her iki isimide çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum" dedi.
TUTSO Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler'e ev sahipliklerinden dolayı teşekkür eden Cengiz Ergün, oda başkanlarına yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verip, yaşanan sıkıntıları dinledi.
Ziyarette Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye Başkan Adayı Yunus Oğan, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş, Ülkü Ocakları Başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları katıldı.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası