HABERLER  »  CBÜ REKTÖRÜ ÇELEBİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

CBÜ REKTÖRÜ ÇELEBİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

03.10.2016 - Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Odamızı ziyaret etti.
 Turgutlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Kenan Yalınız’ın da eşlik ettiği ziyarette MCBÜ Rektörü Çelebi’yi Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, “ Oda olarak her türlü iş birliğine hazırız. Bugüne kadar üniversite-sanayi işbirliği içinde pek çok projenin içinde olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Prof. Dr. A. Kemal Çelebi ise, " Üniversite yönetimi olarak sivil toplum örgütleri ile birlik beraberlik içinde çalışmak bizlere güç vermektedir. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının Turgutlu Meslek Yüksekokulumuza ve Teknoloji Fakültemize büyük katkıları olmuştur. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.