HABERLER  »  BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN TUTSO YA ZİYARET

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN TUTSO YA ZİYARET

Büyük Birlik Partisi Turgutlu İlçe Binasının açılışı için ilçemize gelen BBP Genel Başkan Yardımcısı ve MYKY Üyesi Ahmet Gürhan, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
BBP Genel Başkan Yardımcısı ve MYKY Üyesi Ahmet Gürhan ile BBP MYKY Üyesi Tuncay Özfidan, BBP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Çetinkaya, BBP Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Haşim Çelik, BBP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Kadir Şenyoğurtçu, BBP Akhisar Belediye Başkan Adayı Niyazi Özer, BBP Turgutlu İlçe Başkanı Baki Kabalı’nın yer aldığı kafileyi Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ile Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.
Büyük Birlik Partisinin önemine değinen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Ülkemizde bir çok parti varken Büyük Birlik Partisi her yerde onur ve gururumuz olmuştur. Biliyorsunuz büyük devlet adamımız ve Büyük Birlik Partisinin başkanı elim bir kazada hayatını kaybetti. Tekrardan başsağlığı dilerim. Kendisi çok büyük bir devlet adamıydı. Büyük Birlik Partisi memleketimiz için gerekli mücadeleyi veren ülkemizin menfaatini düşünen her konuda çok büyük çalışmalar yapmıştır. İş aleminin nazarında Büyük Birlik partisinin yeri çok ayrıdır. Bu ziyaretinizden memnuniyet duyduk” dedi.
BBP Genel Başkan Yardımcısı ve MYKY Üyesi Ahmet Gürhan ise “Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Benim Turgutlu ile bir alışverişim yok ama gelip geçerken ve Turgutlulu arkadaşlarımızdan aldığım bilgiler ile çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Sizin buraya değer kattığınızı bilen bir kardeşinizim. Rahmetli başkanımız için ifadelerinize de çok teşekkür ederim” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası