HABERLER  »  BEYLER GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

BEYLER GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

10.02.2017 - İzmir ve İstanbul'da şubeleri bulunan Beyler Gümrük Müşavirliği Şirketi sahibi Mehmet Taştekin Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyaret konusu olan tüm dış ticaret ve gümrükleme işlemlerinde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel olarak yüzde yirmi beş (% 25 )indirim yapılması hakkında varılan görüşme sonucunda tüm gümrükleme ve Antrepo depolama ve nakliye hizmetleri için bir anlaşmaya varildi.

2017 Şubat ayından itibaren Odamıza kayıtlı tüm üyelerimizin yapacakları ithalat ihracat nakliye depolama ile tüm gümrükleme hizmetleri işlemlerinde odamız üyelerine yukarıda belirtilen %25 indirim uygulanacaktır.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, konunun tüm üyelerimizin faydası olacağı ve profesyonel bir ekip olan Beyler Gümrük Müşavirliği şirketinin sorunları ortadan kaldıracağını daha rahat bir dış ticaret uygulaması olacağından bu görüşme ve sonuçta varılan yerden çok memnun olduklarını dile getirdi.

İletişim Bilgileri:
Mehmet Taştekin