HABERLER  »  BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ŞİRİN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI TURGAY ŞİRİN ODAMIZI ZİYARET ETTİ

09.02.2015-    Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Bölükbaşıoğlu Odamız Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Odanın faaliyetleriyle ilgili bilgi aktarımında bulundu. Odanın Zafer Kalkınma Ajansı desteğiyle yürütmekte olduğu ‘Enerji Güneştir’ projesi hakkında da bilgi veren Aydın, projeyle ilgili inşaat sürecinin sonuna gelindiğini ve mart ayı içerisinde de panellerin montajının tamamlanacağı söyledi. Kurumlar arası işbirliğinin şehrin gelişimi açısından çok önemli olduğu belirten Aydın, ‘belediyemizle birlikte yapılacak olan sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlerde her zaman işbirliğine hazırız’ dedi.

  Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin kendilerine göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. Turgutlu’nun, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası gibi aktif bir odaya sahip olmasının çok önemli bir değer olduğunu belirten Şirin, odanın aktif olarak çalışmasını sağlayan Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası