HABERLER  »  Başkan Aydın'dan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Ziyaret

Başkan Aydın'dan Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Ziyaret

10 Eylül 2021 Cuma - 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın Proje Okulu Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, proje okulu olan ve Proje Yürütme Kurulu üyeliğini yaptığı Turgutlu Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Ziyarette okul idarecileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Faruk Aydın, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin çok köklü bir lise olduğunu Turgutlu’nun ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayan bir okul olduğunu ifade ederek hep beraber okulun eğitim kalitesinin artırılması eğitim ve öğrenim şartlarının iyileştirilmesi için mücadele etmemiz gerektiğini  bu hususta öğretmenlerimize de çok iş düştüğünü söyledi. 
Okulda yapılavak olan çalışma ve projelerde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirten Aydın, öğrencilerimizle aktif bir şekilde projeler çıkmasını ve okulumuzun meslek liseleri içerisinde başarılı bir lise olmasını istediklerini ifade etti.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile beraber yürütülecek Destekleniyorum Meslekleniyorum projesi kapsamında okulumuzun teknik ve laboratuvar imkanlarının genişleyeceğini belirterek bu tür projelerle okulumuzun teknik kapasitesinin artacağını söyledi.
Yeni Eğitim döneminin hayırlı olması dileklerini ilettikten sonra öğretmenlerden gelen talep ve istekleri dinleyen Aydın, toplantı sonrası Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve Liseler arası düzeyde tarım teknolojileri alanında TEKNOFEST’e davet edilen ilaçlama makinası hakkında projeyi oluşturan öğrenciler tarafından projenin tanıtımı dinledi. Bu tür etkinliklerin ve öğrencilerin proje hazırlama kabiliyetlerinin artırılması gerektiğini ifade eden Aydın, öğrencileri ve proje ekibini tebrik ederek başarılar diledi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası