HABERLER  »  Başkan Aydın'dan Baggi Tekstil AŞ'ye Ziyaret

Başkan Aydın'dan Baggi Tekstil AŞ'ye Ziyaret

13 Ağustos 2020 Perşembe -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu'nun önemli tekstil firmalarından Baggi Tekstil A.Ş.'yi ziyaret etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı firmalara yönelik ziyaretler kapsamında Avşar mahallesinde bulunan Baggi Tekstil A.Ş.'yi ziyaret eden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, firmanın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Üye firmalara yaptıkları ziyaretlerin, işletmelerin görüş ve önerilerinin yerinde tespiti açısından son derece önemli olduğu belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "bugün ilçemizin istihdamına büyük katkı sağlayan Baggi Tekstil firmasını ziyaret ettik. İlçemiz ve ülke ekonomimize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ettik. Bundan sonrada kayıtlı firmalarımıza yönelik olarak ziyaretlerimiz devam edecektir" dedi.
Başkan Aydın'a ziyaretinde Baggi Tekstil İç ve Dış Satış Müdürü Kerim Şentürk ve Üretim Müdürü Hüseyin Gültepe eşlik ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.