HABERLER  »  TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'dan 23 Nisan Mesajı

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'dan 23 Nisan Mesajı

23.04.2021 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın,  TBMM’nin 101’inci açılış yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.
Aydın “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bundan 101  yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurmuş, geleceğimize ışık tutan tüm Dünya çocukları için 23 Nisan tarihini de 1924’te bayram ilan etmiştir. Bu bayram, tüm Dünya çocuklarının barış ve kardeşlik duygularını artırıp farklı kültürlerin kaynaşmasını sağlamaktadır.
Her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101. yıl dönümünü koronavirüs nedeniyle hüzünlü ve buruk bir şekilde kutlamaktayız. Temennimiz odur ki bundan sonraki yıllarda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşku içerisinde kutlarız.
Çocuklarımız bizlerin en büyük değerleridir. Bu sebeple yapacağımız en büyük yatırım çocuklarımızadır. Sağlam temeller üzerine yetişmiş nesiller yetiştirmek, geniş anlamda medeniyetler inşa etmektir. Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımıza geleceğimiz adına güvenim sonsuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı ve TBMM’nin açılışının 101. yılını yürekten kutluyorum.”


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası