HABERLER  »  Başkan Aydın, TOGG’un Kurasına Katıldı

Başkan Aydın, TOGG’un Kurasına Katıldı

31 Mayıs 2023

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Genel Kurulu için Ankara’da bulunan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TOGG Kurasına katıldı.

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG sahibi olabilmek için başvuru yapan, Türkiye'de bulunan 365 oda ve borsa için Ankara’da kura çekimi yapıldı. Çekilen kura ile TOGG'un oda ve borsalara teslim edilecek bekleme sıralaması belli oldu. Yoğun katılım ile çekilen kurada ilk 16'ya kadar olan rakamı çeken oda ve borsalara anahtar teslim töreni yapıldı.

Kurada 135’nci sırayı çeken Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Ülkemizin yerli ve milli otomobili TOGG için daha önce müracaatta bulunmuştuk. Bugün kura çekimlerimizi gerçekleştirdik. Umuyoruz ki en kısa süre içerisinde Turgutlu’muza bir TOGG kazandıracağız” dedi.