HABERLER  »  Başkan Aydın, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Manisa'daki Toplantısına Katıldı

Başkan Aydın, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun Manisa'daki Toplantısına Katıldı

06 Eylül 2021 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen Manisa iş dünyası toplantısına katıldı.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. 
Toplantı öncesinde ve sonrasında TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'yla bir araya gelen TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, iş dünyasında yaşanan sorunları ve istekleri Başkan Hisarcıklıoğlu’na iletti.
Toplantıda konuşan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, tüm vaktini kendilerini dinlemek için ayıracağını ifade ederek, “Bugün burada olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum. Manisa tarım ve sanayide ülkemizin öncü şehirleri arasında yer alıyor. Biz TOBB olarak desteğimize ihtiyaç duyduğunuz her çalışmada yanınızda olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, sizden aldığım her türlü talep ve öneriyi ilgili bakanlıklara iletmek üzere aranızdayım. Benim asli görevim bu. Tüm talep ve önerilerinizin takipçisi olacağım.” dedi.
Konuşmalarından ardından katılımcılardan gelen tüm sorulara içtenlikle cevap veren ve yaşanılan sorunlarla ilgili çözüm önerileri üreten TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu; “Üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz”dedi.
Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda katılımcılar ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu hatıra fotoğrafı çekildiler.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası