HABERLER  »  Başkan Aydın\'dan, 7 Eylül Turgutlu\'nun Kurtuluş Günü Mesajı

Başkan Aydın\'dan, 7 Eylül Turgutlu\'nun Kurtuluş Günü Mesajı

07 Eylül 2022 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, 7 Eylül Turgutlu'nun Kurtuluş Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ülkemizin bağımsızlığı, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna girişilen bu mücadelede askerlerimizin ve halkımızın kahramanlıklarının hafızalarımızdan silinmeyeceğini belirten TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, "onların azmi, kararlılığı ve cesareti sayesinde bizler bugün bağımsızlığın gururunu yaşıyoruz" dedi.
Aydın "Şanlı tarihimiz, Milletimizin bağımsız yaşama tutkusu ile varlığını sürdürmek için yaptığı inanılması güç mücadelelere ve savaşlara sahne olmuş nice kahramanlık destanları ile doludur. Bu yıl 100'üncü sevinç, gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız Turgutlu'muzun düşman işgalinden kurtuluşu da bu bağımsız yaşama ülküsünün bir zaferidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bugünlere gelmesinde en büyük paya sahip olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz. Bundan 100 yıl önce şanlı bayrağımıza kanının rengini veren, hakkı ödenemez Türk Milletinin ölümsüz zaferlerini kanları ile tarihe yazan aziz şehitlerimizi daima hatırlamak, kahramanlarımıza ebedi şükran borcumuzu ifade etmek ve gelecek nesillere anlatmak hepimizin başta gelen görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle Turgutlu'muzun düşman işgalinden kurtuluş günü olan 7 Eylül kutlu olsun" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası