HABERLER  »  Başkan Aydın'a, RTS'den Ziyaret

Başkan Aydın'a, RTS'den Ziyaret

10 Mayıs 2024 -
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın, Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (RTS) ziyaretçilerini ağırladı.
Hatay İli Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sidal ile Aykut Yiğitbaş, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın'ı ziyaret etti.
Her iki odanının çalışmaları ve bölge ekonomileri hakkında görüşmelerin yapıldığı ziyarette, Başkan Aydın, misafirlerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Aydın "TUTSO olarak ülkemizden ve dünyanın farklı bölgelerinden ticaret odalarının temsilcilerini odamızda ağırlıyor, ortak yapılabilecek olan çalışmalarla ilgili olarak görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bugünde Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odamızdan misafirlerimizle bir araya geldik. 2023 yılında Asrın Felaketinin yaşandığı bölgemizde yaraların sarılması için ilk günden itibaren bölgede yer almış ve çalışma başlatmıştık. Ekiplerimiz bölgede yardım ve hasar tespit çalışmalarında aktif olarak rol almıştı. Bu acı günlerin tekrar yaşanmaması tek temennimiz ve duamızdır. Bu vesile ile asrın felaketinin yaşandığı Hatay ve çevre illerimizde hayatını kaybedenlere birkez daha Allah'tan rahmet, yaralananlara ise şifalar diliyoruz" dedi.


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası