HABERLER  »  Başkan Aydın'dan Asrın Felaketi Anma Mesajı

Başkan Aydın'dan Asrın Felaketi Anma Mesajı

5 Şubat 2024 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Asrın felaketinde hayatını kaybedenleri rahmet ve saygıyla andıklarını belirtti.
6 Şubat 2023'de yaşanan asrın felaketi depremlerinin 1’inci  yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, depremlerin ardından hemen harekete geçerek, tüm imkânlarını felaketin yaşandığı bölgeye seferber ettiklerini belirtti.
Aydın, "Yaşanan felaketi halen ilk günkü duygu ve hüzünle yaşamaya devam ediyoruz. Milletimizin yaşadığı en acı olaylardan olan asrın felaketi sonrasında bizlerde TUTSO olarak bölgeye kısa sürede intikal edip arama ve kurtarma çalışmalarının yanı sıra depremden etkilenen konutlarının tespiti için çalışmalara katıldık. İş dünyamızdan ve vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı yardım malzemelerini koordinasyon merkezleriyle birlikte bölgeye ulaştırılmasını sağladık. Asrın felaketinde bir kez daha gördük ki dayanışma içinde milletçe üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir zorluk, hiç bir engel yok. Türk milletinin en büyük gücünün birlik ve beraberlik olduğunu bir kez daha gördük. Bu duygu ve düşüncelerle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, tüm halkımıza ise bir kez daha başsağlığı diliyoruz" dedi.
 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası