HABERLER  »  Başkan Aydın, 15 Temmuz Planlama Toplantısına Katıldı

Başkan Aydın, 15 Temmuz Planlama Toplantısına Katıldı

29 Haziran 2021-
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı planlama komitesi toplantısına katıldı.
15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında ilçemizde yapılması planlanan etkinliklerin belirlenmesi amacıyla Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz başkanlığında toplantı yapıldı.
15 Temmuz Şehitleri Anma programı ile ilgili yapılacak faaliyetler ve programlar görüşüldü.
Turgutlu Kaymakamlığı himayelerinde paydaş kurumların katılımı ile gerçekleştirilecek etkinliklerde, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için alınacak tedbirler ve yapılacak faaliyetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
İçinde bulunduğumuz pandemiyle mücadele sürecine uygun olarak planlanan 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlik programının önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.
Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.