HABERLER  »  Başkan Aydın; Atatürk'ü Özlem ve Minnetle Anıyoruz

Başkan Aydın; Atatürk'ü Özlem ve Minnetle Anıyoruz

10 Kasım 2020 Salı - 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 
Aydın mesajında şu ifadelere yer verdi: Milletimizi ve vatanımızı yok olma tehlikesinden kurtarıp, bizlere özgür bir şekilde yaşadığımız cumhuriyeti emanet eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin ve bizlerin kalbinde sonsuza kadar yaşayacaktır.
Onun önderliğindeki aziz milletimiz dünyada emsali olmayan bir başarı öyküsüne imza atmıştır. Atatürk’ün giriştiği derin ve geniş inkılaplar ile milletimizin kendisine olan güveni tüm dünyada hayranlık uyandırmıştır.
Yönetim şekilleri içerisinde aklı ve bilimi dayanak alarak, kendi iradesini yansıtan bir anlayışla yönetilen milletimiz, Atasının armağanı olan Cumhuriyeti gencinden yaşlısına canı pahasına koruma ve yaşatma gayreti içerisindedir. Hiç şüphesiz asıl gayemiz Ulu Önderimizin işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmaktır. Bütün çabamız bu gayeyi gerçekleştirmeye yönelik olacaktır. Vatanımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.
Kurtuluş mücadelemizin önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yüksek hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Ruhu şad olsun.”


Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası