HABERLER  »  Başkan Aydın, TUTSO ya kayıt olan Hakan Çalışırı ağırladı

Başkan Aydın, TUTSO ya kayıt olan Hakan Çalışırı ağırladı

09.04.2020 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın, odaya kayıt olarak ticari faaliyetlerine başlayan Hakan Çalışır'ı konuk etti.
Kırkpınar yağlı güreşlerinde destek uzun süre TUTSO'nun desteklediği Turgutlumuzun gurur kaynaklarından ve sevilen simalarından olan başpehlivan Hakan Çalışır TUTSO'ya kayıt olarak faaliyetlerine başladı.
Hayvancılık ve sondaj faaliyetleri yaptıklarını belirten Hakan Çalışır, "Eren Sondaj ve hayvancılık olarak ticarete başladık. Bu kapsamda biz güreşçilere yıllarca destek veren odamızın başkanı Faruk Aydın ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.
Güreşlerde Hakan Çalışır'ın ilçemizi başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirten başkan Faruk Aydın, yeni işyerinin Çalışır'a hayırlı olmasını temenni ederek, bol kazançlar diledi.