HABERLER  »  Başkan Aydın, TOBB Bölge Odaları Toplantısına katıldı

Başkan Aydın, TOBB Bölge Odaları Toplantısına katıldı

31.03.2020 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) gündemiyle ilgili olarak gerçekleştirilen TOBB Bölge Odaları Toplantısı’na video konferans yöntemiyle katıldı.

Video konferans yöntemiyle yapılan, TOBB Yönetim kurulu üyesi ve İzmir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Manisa merkez, ilçelerindeki Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları katıldı. Kovid-19 salgınının ekonomik etkilerinin değerlendirildiği “TOBB Bölge Odaları Toplantısı”nda başkanlar çalışmaları değerlendirdi.

Gerçekleştirilen toplantının oldukça verimli bir şekilde geçtiğini belirten TUTSO Yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın “Manisa’mızdaki oda ve borsa başkanlarımız ile İzmir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener tarafından gerçekleştirilen video konferans toplantısına katıldık. Toplantımızın ana gündemi Kovid-19 salgınının ekonomik etkilerinin değerlendirilmesi oldu. Bu tarz toplantılarımız devam edecektir” dedi.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası