HABERLER  »  BAŞARILI HENTBOLCULAR TUTSO’YU ZİYARET ETTİ.

BAŞARILI HENTBOLCULAR TUTSO’YU ZİYARET ETTİ.

Turgutlu Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin başarılı hentbol takımı Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Faruk Aydın’ı  makamında ziyaret etti.
Hentbol’de, Türkiye Yarı Finallerine katılma hakkı kazanan Turgutlu Kız Teknik ve Meslek Lisesinin başarılı hentbol takımını makamında ağırlayan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Faruk Aydın, ziyaretin ardından takımla birlikte öğle yemeği yiyerek öğrencilere moral verdi.
Turgutlu’da oynanan 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı  Manisa İli Okul Sporları Genç Kızlar Hentbol’da Turgutlu Kız Teknik Lisesi Hentbol takımı oynadığı maçlarda aldığı galibiyetler ile Genç Kızlar Hentbol’da Manisa İli şampiyonu olduktan sonra Antalya´da oynanan Genç Kızlar Hentbol bölge elemelerinde  grubundaki; Konya İMKB Zübeyde Hanım KTM, Denizli Anafartalar Lisesi, Isparta Spor Lisesi maçlarını da kazanarak yarı finale yükseldi.
Hentbol takımıyla gurur duyduğunu belirten Faruk Aydın, ‘kızlarımız önce Manisa ilinde,  arkasında da Antalya’da düzenlenen grup turnuvasında Turgutlu’muz adına  büyük bir başarıya imza attılar. Denizli’de düzenlenecek olan Türkiye Yarı Finallerinde de kendilerine başarılar diliyorum’ dedi.
Aydın, ‘bu gururu bizlere yaşatan çocuklarımızın başarılı olmalarında büyük emek sarf eden Okul idarecilerinden Zuhal Erbay ve takım çalıştırıcısı Ergun Erbay başta olmak üzere okul müdürü, müdür yardımcıları ve öğretmelerini tebrik ediyorum’ dedi.
Turgutlu’nun başarısı için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirten Aydın: ‘ öğrencilerimize Türkiye Finalleri öncesinde eşofman ve ayakkabı yaptıracaklarını belirtti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası