HABERLER  »  Başkan Aydın, TOBB Oda-Borsa Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Başkan Aydın, TOBB Oda-Borsa Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

08 Mart 2023 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda - Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı’na katılıp, oda üyelerinin yaşadıkları sıkıntılar ve talepleri yetkili kurumların temsilcilerine iletti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda - Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi.​

Hisarcıklıoğlu, “Önceliğimiz üretim, istihdam, yatırım ve ihracat. Beklentimiz; el birliği, akıl birliği ile sektörlerde, illerde yaşanan sıkıntıların çözülmesi. Birliğimizin ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Bakan Yardımcılarımız ve Bakanlık bürokratlarının katılımıyla Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Reel sektörün sıkıntılarını, talep ve önerilerini aktardık. Sayın Bakan uygulanan programın hedeflerini ve yol haritasını anlattı. Faydalı bir toplantı oldu. Reel sektörün ve illerin sesine daha fazla kulak verilmesini bekliyoruz” dedi.

Toplantıya dair açıklamalarda bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın “Oda olarak üyelerimize en iyi hizmet vermek noktasında çalışmalarımız sürüyor. Ankara’da düzenlenen toplantıda güncel konular ve gelişmelerle ilgili olarak bilgi aldık. Ayrıca geçtiğimiz günlerde tamamladığımız ‘Üye İhtiyaç Analiz Toplantıları’nda üyelerimizin bizlere aktarmış olduğu şikayet, sıkıntı ve talepleri yetkili kurumların temsilcilerine iletme fırsatı bulduk” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası