HABERLER  »  AYDIN, PAKİSTANDA GERÇEKLEŞTİRİLEN EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TOPLANTILARINA KATILDI

AYDIN, PAKİSTANDA GERÇEKLEŞTİRİLEN EKONOMİK İŞBİRLİĞİ TOPLANTILARINA KATILDI

20.11.2019 - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Pakistan’ın Karaçi şehrinde düzenlenen ECO CCI , 27. Yürütme Kurulu ve Komite Toplantılarına katıldı.

Programın içerisinde gerçekleştirilen, Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu 2. Ortak Toplantısına, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ da katıldı. Hisarcıklıoğlu ve Türkiye’nin İslamabad Büyükelçisi Mustafa Yurdakul toplantıda görüşlerini iş dünyası ile paylaştılar. Toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selçuk Öztürk ile Türkiye’den ve Pakistan’dan çok sayıda iş insanı katıldı.

Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu, Dr. Ömer Bolat ve Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FPCCI) Başkanı Engr. Daroo Khan Achakzai  eş-başkanlığında gerçekleşti ve Türkiye ile Pakistan’daki yatırım imkânları hakkında sunumlar yapıldı. Türkiye-Pakistan Ticaret ve Sanayi Odası Forumu 2020 Eylem Planı üzerinde görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca Türk ve Pakistanlı firmalar arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, program içerisinde yer alan ülke sunumları bölümünde Türkiye adına TOBB’u temsilen bir konuşma gerçekleştirdi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası