HABERLER  »  AVRUPA BİRLİĞİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU TUTSO’YU ZİYARET ETTİ

AVRUPA BİRLİĞİ BAKANI MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU TUTSO’YU ZİYARET ETTİ

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci  Mevlüt Çavuşoğlu, Turgutlu’ya gelerek Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ve yanında ki heyeti TUTSO’da Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler ile TUTSO meclis üyeleri karşıladı.
Odalarına yaptıkları bu ziyaretten dolayı AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’na teşekkür eden TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Egenin parlayan yıldızına hoş geldiniz sayın bakanım. Egenin parlayan yıldızı derken gerçekten hakkını yememek lazım. Şu anda ki mevcut belediye başkanımız Turgutlu’ya çok güzel hizmetler yaptı. Diğer ilçelerde ve illerde Turgutlu’nun çok güzel bahsetmek gerçekten çok güzel. Gerçekten yıldızı parlayan bir Turgutlu. Burada belediye başkanımızın hakkını yememek lazım. Ben tekrardan Odamıza yaptığınız bu ziyaretten dolayı Bakanım size teşekkür ederim” dedi.
TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler ise AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’na, TUTSO hakkında istatistiki bilgiler verdi.
Bakan Çavuçoğlu: " Turgutlu sadece Manisa'nın değil Türkiye'nin parlayan yıldızı"
AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ise “Bugün Manisa’mız da ve Turgutlu’muz da çok güzel etkinliklere katılıyoruz. Turgutlu’da sıcak samimi karşılamanız için çok teşekkür ederiz. Manisa gerçekten her anlamda Türkiye için önemli bir il. Ama Turgutlu’da Manisa için en önemli ilçe ve sadece Manisa’nın değil Türkiye’nin parlayan yıldızı. Bir yaşanabilir şehri çağdaş kalkınmış bir şehir yapmak için birlikte çalışmak lazım. Yani o şehre Ankara’dan gelecek yatırımların ivedilikle en iyi şekilde gelmesi lazım. Biraz önce belediye başkanımız için söylediğiniz kelimeler için teşekkür ederim. Ticaret odaları sadece üyelerinin hakkını arayan odalar olarak nitelendirilemez. Belki kaymakamlıktan ve belediyeden sonra o şehrin aslında en önemli unsurudur. Ve potansiyelidir. Zaten bildiğimiz kadarı ile Turgutlu’da çok güzel bir uyum var. Manisa’da destek verdiğimiz Avrupa Birliği projeleri var. Ama Ticaret ve Sanayi odaları ile birlikte yaptığımız bir projemiz yok. İnşallah bu bölgenin yararına birlikte projeler üretelim. Biz size danışmanlık ve uzmanlık hizmeti verelim. İnşallah güzel projeler hazırlayarak Turgutlumuza bu anlamda da proje yapalım. Bizim zaten Turgutlu’da güzel projelerimiz var bunlara Turgutlu Ticaret ve Sanayi odası ile de bir proje ekleyelim” dedi.
Konuşmaların ardından TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler, AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’na bir plaket takdim etti.
AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’da, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler bir teşekkür plaketi takdim etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası