HABERLER  »  ALTIN TABAK SAHİPLERİNİ BULDU

ALTIN TABAK SAHİPLERİNİ BULDU

03.10.2016 - Turgutlu Kaymakamlığı, Turgutlu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Lokantacılar Odası işbirliğinde düzenlenen Altın Tabak ödülleri sahiplerine verildi.

Altın Tabak projesinde uzun süre yapılan değerlendirmeler ve incelemeler sonrasında ödül almaya hak kazanan 7 firmaya Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Callı, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Turgutlu Lokantacılar Odası Başkanı Ali Kırdı’nın katıldığı tören ile ödülleri verildi.

Proje hakkında bilgi veren İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Musa Çallı “2015 yılı Aralık ayında Kaymakamımız Uğur Turan’ın İlçemizdeki gıda işletmelerimize yönelik bir proje yapalım demesi üzerine, “Gıda güvenirliliğinin arttırılmasını, gıdaların daha hijyenik şartlarda sunulmasını, işletmelerdeki ürün ve hizmet kalitesinin arttırılmasını sağlamak amacıyla, işletmelerin belirli kriterlere uymasını sağlayarak, bu kriterlere uyan işletmelerin ödüllendirilmesini amaçlayan” lokanta ve restoranlar için hazırladığımız ALTIN TABAK projesini 2016 yılı Ocak ayında proje ortaklarımız olan lokanta ve restoranların bağlı olduğu Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Turgutlu Lokantacılar, Kebapçılar, Köfteciler Ve Tatlıcılar Odası ile birlikte uygulamaya başladık. İlçemizde bulunan 198 üretim, 667 toplu tüketim ve 725 satış yeri olmak üzere toplam 1590 Gıda işletmesi düzenli olarak gıda kontrol ekiplerimizce denetlenmektedir. İlçemizdeki gıda işletmeleri, genel olarak ülke standartlarının üzerinde kalite ve sağlık şartlarına sahiptir. Bu projenin hedefi, zaten belirli standartlara sahip gıda işletmelerimizin ürün ve hizmet kalitesini daha üst seviyelere çıkarmaktır.

Şubat ayı içerisinde Müdürlüğümüze müracaat eden lokanta ve restoran işletmelerimize ilki haberli olmak üzere, 3’ er kez gıda kontrol ekiplerimizle birlikte denetleme ve bilgilendirme yaptık. Denetlemelerin tamamı sona erdikten sonra, proje ortaklarımız ile yaptığımız değerlendirme sonucu, daha önceden belirlenmiş olan kriterleri sağlayan ve bugün aramızda olan 7 adet lokanta ve restorana ALTIN TABAK PROJESİ ödüllerinin verilmesini kararlaştırdık. Birazdan burada gördüğünüz ödülleri asıl sahiplerine takdim edeceğiz.

Ben şahsım ve kurumum adına bu projede başarılı olan güzide lokanta ve restoranlarımıza ve tüm çalışanlarına, projeye katılan ve yoğun gayret sarf eden ancak gerek fiziki şartları gerekse ellerinde olmayan sebeplerle bugün burada olamayan işletmelerimize, proje için emek sarf eden kurumumuzun gıda kontrol çalışanlarımıza, projenin her aşamasında bize büyük destek olan proje ortaklarımız Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Faruk Aydın ve ekibi ile Turgutlu Lokantacılar, Kebapçılar, Köfteciler Ve Tatlıcılar Odası Başkanı Sayın Mehmet Ali Kırdı ve ekibine ve son olarak bize her zaman olduğu gibi bu projede de ışık tutan ve öncü olan Turgutlu Kaymakamımız Sayın Uğur Turan’ a sonsuz teşekkürlerimi sunarken, önümüzdeki süreçte farklı alanlarda buna benzer projeler yapacağımızı bilmenizi istiyorum ve bu projenin İlçemiz için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kaymakam Uğur Turan ise ödül almaya hak kazanan işletmeleri kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
Ödül almaya hak kazanan Gamalı Köftecisi, Defne Restaurant, Hasbahçe Kafe, Kahvaltı ve Restaurant, Bulvar Unlu Mamulleri, Köfteci Ramiz Turgutlu Şubesi, Sevenler Lokantası ve Burger King Turgutlu Şubesine Altın Tabakları verildi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası