HABERLER  »  ALAHIDIR İLKÖĞRETİM OKULUNDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR

ALAHIDIR İLKÖĞRETİM OKULUNDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR

15.05.2017 - Ahmetli İlçesi Alahıdır Mahallesi Alahıdır İlköğretim Okulundaki öğrencilerin hayallerini öğrenmek için yapılan araştırmada miniklerin bir çoğunun sinemaya hiç gitmediği ve hiç hamburger yemediği ortaya çıktı. Okul yönetimi ve Odamız miniklerin bu hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Ahmetli İlçesi Alahıdır mahallesinde bulunan Alahıdır İlköğretim okulunda öğrencilerin hayallerini öğrenmek için yapılan araştırmada ilginç bir sonuç ortaya çıktı. Minik öğrencilerin hiç sinemaya gitmediği ve hiç hamburger yemediğini ortaya koyan araştırma sonuçlarını gören okul yönetimi miniklerin bu hayallerini gerçekleştirmek için Odamıza bir dilekçe yazarak destek istedi. Okul yönetiminin bu isteğini cevapsız bırakmayan Odamız öğrencilerin hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

70 kişiden oluşan öğrenci grubu önce tarihi Sart Harabelerini ve müzesini gezdi. Minikler daha sonra sinemaya gitti. Sinema sonrası da öğrenciler hamburgerlerini yedi.

Alahıdır İlköğretim Okulu Yönetimi öğrencilerin hayallerini gerçeğe dönüştüren Yönetimimizi unutmadı. Odamızı ziyaret eden okul idarecileri Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’a verdiği destek için teşekkür ederken bir de çiçek sundular. 

Yönetim Kurulu Başkanımız Başkanı Faruk Aydın: “Biz Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak geleceğimiz olan öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Okul idarecilerinden böyle bir dilekçe geldiğini görünce ben de köy hayatının içinden gelen birisi olduğumdan hemen elimizden gelen desteği vererek miniklerimizi mutlu etmek istedik.” Şeklinde konuştu.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası