HABERLER  »  Aktif Proje Geliştirme - Proje Döngüsü Yönetim Eğitimleri TUTSO'da Başladı

Aktif Proje Geliştirme - Proje Döngüsü Yönetim Eğitimleri TUTSO'da Başladı

06 Ekim 2020 - Salı

Turgutlu Kaymakamlığı’nın Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ‘Aktif Proje Geliştirme - Proje Döngüsü Yönetim’ projesinin eğitimleri Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TUTSO) verilmeye başladı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde resmi kurumlara yönelik olarak düzenlenen Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2020 yılı Teknik Destek Programı kapsamında eğitimleri başlayan ‘Aktif Proje Geliştirme – Proje Döngüsü Yönetimi’ eğitimlerine TUTSO’da başlandı.

05 - 09 Ekim 2020 tarihleri arasında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasında verilecek olan eğitimler 40 saat sürecek olup, eğitimler sonunda katılımcılar belge almaya hak kazanacak.