HABERLER  »  AK PARTİ TURGUTLU İLÇE TEŞKİLATI, ODAMIZI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ TURGUTLU İLÇE TEŞKİLATI, ODAMIZI ZİYARET ETTİ

04.08.2014- Ak Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Odamız Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret etti.

İlçe Başkanı Gedizli, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın  Turgutlu için çok önemli bir kurum olduğunu, iş dünyasına yön veren bu kuruluşun ilçeye katkılarının yadsınamayacağını dile getirdi.

 Oda olarak her zaman hizmetin yanında olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; ‘Siyasi düşüncesi ne olursa olsun Turgutlu’nun kalkınmasına katkı veren her kurumun destekçisi olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Oda olarak sloganımız Odamıza siyasetçi girer ama siyaset girmez prensibimizle yolumuza devam ediyoruz. Oda olarak başta üyelerimizin olmak üzere Turgutlu’muzun ve ülkemizin yararına olacak her türlü girişimin yanındayız’ dedi.

Faruk Aydın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini ileten Ak Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av.Mürşit Gedizli;  ‘Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın Turgutlu için ne kadar önemli bir kuruluş olduğunu iyi bilen birisiyim. Oda yönetimi tarafsız olduklarını her fırsatta dile getiriyor ve yaptığı hizmetlerle bunu gösteriyorlar" şeklinde konuştu.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası