HABERLER  »  AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur’dan TUTSO’ya Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur’dan TUTSO’ya Ziyaret

10 Ağustos 2021 - 

AK Parti MKYK üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TUTSO) ziyaret etti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, AK Parti MKYK üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur'u ağırladı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın çalışmaları hakkında, Murat Baybatur'a bilgi veren TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odaya kayıtlı üyelerin isteklerini ve yaşadıkları sıkıntıları ileterek ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Aydın "Devletimizin her zaman yanındayız"

Başkan Aydın "Sanayici ve işadamlarının temsilcisi olarak Murat başkanımızın güzel yerlerde olması bizleri mutlu ediyor. Sağolsun kendisini il başkanlığı döneminden beri tanırım. Bizleri ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyorum. Yaşadığımız bu zorlu pandemi döneminde güzel işlere imza attık. Sağlık kuruluşlarımıza ve devletimizin diğer birimlerine elimizden geldiğince yardımcı olduk ve olmaya devam ediyoruz. Devletimizin yanında olduk, her zaman onların vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda hareket ettik. Topluma hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bu zor süreçte yardımcı olmak bizim asli görevimiz" dedi.

AK Parti MKYK üyesi, Teşkilat Başkan Yardımcı ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, TUTSO'nun çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, başta esnaf ve işletmelerin istekleri ve şikayetleri konusunda aralıksız olarak çalıştıklarını belirtti.

Baybatur "Faruk Başkanımız ve Ekibi Memlekete Nasıl Faydalı Olabiliriz Derdindeler"

Milletvekili Baybatur "Faruk başkanımızla tanışıklığımız eskidir. Ne yazık ki pandemi döneminde yüzyüze görüşmek nasip olmadı. Kendisininde kardeşi bu süreçte bu hastalıktan hayatını kaybetti, kendisine bir kez daha başsağılığı diliyorum. Aynı zamanda Tariş Pamuk Birliği Başkanlığına seçilen Faruk Başkanımızı tebrik ediyorum. Manisa'dan bir başkanımızın aynı zamanda TARİŞ gibi önemli bir sivil toplum kuruluşunda da başkan olması bizlere gurur veren bir şey. Bu vesile ile kendisini tebrik ediyorum. Biz Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının çalışmalarını hem ziyaretlerimizden, hem de basından biliyoruz. Başkanımız ve ekibi Turgutlu'ya ve memlekete neler yapabiliriz, nasıl faydalı olabilirizin derdinde oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odaları bulunduğu yerin sivil toplum kuruluşları arasında baş aktörüdür" dedi.

Ziyarette Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Avukat Serkan Baş, Ahmetli Belediyesi AK Partili Meclis üyeleri, AK Parti Turgutlu İlçe Teşkilatı yöneticileri ve TUTSO Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası