HABERLER  »  AHMETLİ MYO ODAMIZI ZİYARET ETTİ

AHMETLİ MYO ODAMIZI ZİYARET ETTİ

28.04.2015-  Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay DİLBER ve Yüksekokul sekreteri Hilmi BİLEN ile birlikte bölüm başkanları, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN’ı makamında ziyaret etti.

Ahmetli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay DİLBER, ‘Ahmetli Meslek Yüksekokulunun, 1994-1995 öğretim yılında faaliyetine başlayarak, Muhasebe ve Büro Yönetimi Sekreterlik Programları ile ülkemizin bu alanlardaki ara eleman ihtiyacını karşılaması amaçlanmıştır.

Meslek Yüksek Okulumuzda yeni bölümlerin açılması ve II. öğretime başlanılmasıyla birlikte yaklaşık 1000 öğrenciye eğitim-öğretim verilmektedir.

Gelişen bölge sanayimizin ara eleman ihtiyacına cevap verebilecek eleman yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu bağlamda Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin eleman ihtiyacını karşılamak öncelikli hedefimizdir. Üniversite-sanayi işbirliği ile yapılacak çalışmalar çerçevesinde sanayi sektörünün ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bunun yanı sıra Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin sermayeye erişiminde ve işletme organizasyon yapılarında gelişimi sağlamak için akademik çalışmalar yapacağız’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Ahmetli’nin gelişmesinde önemli bir yere sahip olan Meslek Yüksek Okulunu Odamızda ağırlamış olmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Bölgemizdeki sanayi gruplarının ihtiyacı olan ara eleman ihtiyacını karşılamalarında kendilerine çok önemli bir görev düştüğünü ve bunu bugüne kadar en iyi şekilde yerine getirdiklerini dile getirdiğini söyleyen AYDIN, işletmelerin mevcut yapılarındaki gelişime katkı sağlayacak akademik çalışmalara Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak destek vereceklerini belirtti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası