HABERLER  »  TUTSO Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

TUTSO Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

29 Ağustos 2023 -

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), 2023 yılı Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi.

TUTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Ağustos ayı meclisi, TUTSO Meclis Başkanı Yavuz Semizler’in açılış konuşmasıyla başladı.

2023 yılı Temmuz ayı meclis tutanağı okunarak onaylandı.

2023 yılı Temmuz ayı mizan cetvelinin tasdiki oybirliği ile kabul edildi.

TUTSO’ya araç alımı hususu görüşüldü.

TUTSO Genel Sekreteri Nevzat Avcı’nın konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirmesi sonrasında gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim kurulunun izahatları bölümünde açıklamada bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, odanın çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Aydın, ‘Talep, Şikayet ve Çözüm Önerilerini Bakanlarımıza Bizzat İllettik’

Başkan Aydın, “18 Ağustos tarihinde TOBB başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı yardımcımız sayın Cevdet Yılmaz ve bakanlarımızın katılımı ile Türkiye Ekonomik şurasını gerçekleştirdik. Üyelerimizden ve sizlerden gelen talep ve şikayetleri ve çözüm önerilerini bakanlarımıza bizzat iletme şansını bulduk. Şurada özellikle finansmana erişim konusu en önemli konu olarak dile getirildi. Şuranın ülkemiz için hayırlı olması temennisi ile bu imkanı yarattığı için Rifat Hisarcıklıoğlu başkanımıza buradan teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Aydın, ‘Kardeş Odamıza Gilan Ticaret Odasını Ziyaret Edeceğiz’

Geçtiğimiz yıl TUTSO’nun Kardeş Oda protokolü imzaladığı, Kosova'nın Gilan şehri Ticaret Odası’na ziyaret düzenleyeceklerini belirten Başkan Aydın, “önümüzdeki günlerde Kardeş Odamız Gilan Ticaret odamızı yönetim kurulumuz olarak ziyaret edeceğiz. Oradan edindiğimiz bilgiler ışığında önümüzdeki günlerde bölgeye üyelerimize dönük kapsamlı bir gezide planlamayı düşünüyoruz” dedi.

Aydın ‘Zafer Bayramımız ve Kurtuluş Günümüz Kutlu Olsun’

Başkan Aydın, “26 ağustos 1071 Malazgirt savaşının, 26 ağustos 1922 Büyük Taarruzun başladığı gün Sultan Alparslan ve silah arkadaşlarının üstün cesaret ve kahramanlıkları ile büyük bir medeniyete adım atan atalarımız yine Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 26 ağustos 1922 büyük Taarruzu başlatarak bu toprakları kan ve canları ile korumuşlardır. Buradan Malazgirt savaşının yıldönümünü ve 30 Ağustos Zafer Bayramını ve 7 Eylül Turgutlu’muzun düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünü şimdiden kutluyor, vatan uğruna şehit olanlara buradan bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Aydın, ‘2 içerisinde odamıza TOGG teslimi gerçekleştirilecek’

TOGG aracının TUTSO’ya kazandırılması için talepte bulunduklarını belirten Başkan Aydın, “TOBB’un genel kurulunda yapılan TOGG kura çekiminde 135 sırayı çekmiştik. Aldığımız bilgilere göre 1-2 ay gibi kısa bir süre içerisinde araç teslimi odamıza gerçekleşecek. Bu hususta yönetim kurulumuza verdiğiniz yetki için teşekkür ederim” dedi.

 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası